fredag den 26. februar 2021

Gæsteparkering

Det er i disse dage ca et år siden de første smittetilfælde med Covid19 dukkede op i Norge. 

Vi og resten af Europa har i varierende grad været "lukket ned" i 12 måneder.
For os ... min hustru og jeg ... har det bl.a. andet betydet at vi ikke kører med bus, ikke går i butikker ( ud over apotek og dagligvarer ( ved åbningtid i den lokale butik en gang hver 10-12 dag ), håndsprit, holder afstand osv.
 

Vi skal ikke klage ... har nået pensionsalderen ... og skal derfor ikke tænke på "hjemmekontor", firmalukning osv.

 Vi skal bare holde afstand til omverdenen ... savnet af nær kontak til familie ... og især børnebørn i dk og no fylder mer og mer i hverdagen.
 

Af en eller anden grund har jeg ikke tegnet ret meget i det forgangne år ... men et vejromslag efter en lang periode med frost triggede tegnelysten ....

Der er flere små gæsteparkeringspladser her i bydelen. Dagens motiv er fra en parkeringsplads med udsigt til huset vi bor i .... min hustru og jeg bor i sokkellejligheden i det grå hus midt i billedet ... halvt dækket af træet.
Det er vores køkkenvinduer med ser toppen af nederst til højre ... delvis gemt bag en høj hæk med sne på toppen.
 

Jeg tegnede kun 10-15 min,

Med fyldepen lavede jeg en meget enkel optegning af de to anhængere i forgrunden, gavlene på garagen, huset til venstre, og huset vi bor i sammen med datter, svigersøn og to børnebørn.

Med waterbrush og akvarelfarver antydede jeg de grønne områder og nogle boligblokke i horisonten.

Efter ca 15 min ville hunden ikke stå stille længere ..... og mine fingre frøs. Jeg gik hjem og afsluttede tegningen med fyldepen på toppen af akvarelfarverne

Herunder ses skitsen som den så ud kørt før vovse og jeg gik hjem for at fuldende med fyldepen på toppen af akvarelfarverne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar