torsdag den 26. maj 2016

Mødet med journalisten ...

Lars Hollerud ... journalist ved Fædrelandsvennen ... ringede til mig for en måneds tid siden og spurgte om jeg ville mødes med ham. Han ville skrive et stykke om mig og mine skitser. Jeg sagde blankt nej ..... han var ganske vedholdende og jeg foreslog at han kunne ringe igen om en måneds tid. Det gjorde han så .... og tirsdag 24.5 mødtes vi. Det blev der en god snak ud af.
Lars viste sig at være en hyggelig mand. Hvidt hår, overskæg ... og så har han ligesom vi en hund ... og hundefolk er jo ofte hyggelige;-).


Aftalen var at jeg skulle lave en skitse på 10-20 min .... motivet kunne jeg selv vælge ... det blev nogle huse/garager her på Berhusveien hvor vi bor ( min hustru og jeg ;-) ).

Det var en speciel situation at tegne, samtidig med at skulle svare på en stribe spørgsmål fra Lars ...

Til sidst blev jeg opfordret til at lave en portrætskitse af Lars ... det gjorde jeg ... på 7 min ... Lars tog tid på stregerne .... som godkendig af resultatet satte vi begge navne på skitsen ( blyant i A6 format ).


Tegningen til højre blev lavet samtidig med interviewet.


Ifølge Lars Hollerud brugte jeg vist nok 11 min på de sorte streger og ca. 10 min på farvelægningen.


Ca. A5 format ... fyldepen med vandfast blæk, St Peterborg akvareller ( sæt med 12 farver ) og en waterbrush.


Efter samtalen satte Lars Hollerud sig ned og skrev et stykke til avisen ... ( han gav mig lov til at vise en kopi af avis siden her på min blog ... tak Lars !!! )

Kopi af side i Fædrelandsvennen 25.5.2016
Copyright fvn.no  / Lars Hollerud

Ingen kommentarer:

Send en kommentar