tirsdag den 16. maj 2017

Fem skitser på en mandag ...

Jeg var på en smut tur til Danmark i går. Morgenfærgen fra Kristiansand til Hirsthals kl 08:00 om morgenen og hjem igen modsat vej med ankomst Kristiansand 23:59.

Første skitse er fra Hirsthals ... et lille stykke vej vest for færgehavnen holder fritidsfiskerne til. Der var gråvejr og en sur kold vind. Motivet er valgt ud fra muligheden for at arbejde i ly for vinden.
Dobbeltopslag i A6 skitsebog. Fyldepen og farveblyanter

Den næste skitse blev lavet på toget mellem Hirtshals og Hjørring ... de sidste 10 min inden vi kom til Hjørring ... stiftblyant HB 0,7

.... tydeligt at billetten ikke syntes om at få lim på bagsiden ...Egentlig tænkte jeg på at tegne den op med fyldepen .... men denne gang får blyanten lov til at stå som den nu blev i første omgang.Dobbeltopslag i A6 skitsebog. Fyldepen, akvareller og waterbrush.


Vel ankommet kunne jeg glæde mig over at det triste kolde vejr med masser at skyer ikke var nået til Hjørring ... sol, blå himmel og noget højere temperatur mødte mig da jeg gik af toget ;-)
Denne gang fandt jeg videokameraet frem ... og i 10X normalt tegnetempo kan dele af tegne processen ses på videoen herunder
På vej hjem besøgte jeg gode venner, som efter en hyggelig eftermiddag kørte mig til færgen ... tak til Lilian og Flemming.

Det blev kun til to skitser inden Superspeed klappede til kajen i Kristiansand ved midnatstid ... klokken blev ca 01:00 inden jeg var helt hjemme ...

Herunder de sidste to skitser:Tak for at du har brugt tid til at se på mine skitser ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar