tirsdag den 3. marts 2020

Unilabs ..... endnu et venteværelse.

Skitsebog med tilhørende tegne/male grej ....
Som så sad jeg igen i et vente værelse. Denne gang var jeg lidt usikker på hvor lenge jeg skulle sidde her .... men skitsebogen, to fyldepenne, en waterbrush og mit hjemmelavede akvarelsæt blev fundet frem.
Først lavede jeg to totalt mislykkede skitser .... af to forskellige damer som efter tur sad på stolen over for mig .... ( skitsen er så dårlig at jeg ikke kan få mig selv til at vise den frem ) .... skitsen herover fylder den del af siden som var ledig efter mine første mislykkede forsøg.
Nu er det jo ikke sådan at jeg ser på denne skitse som et “kunstværk” .... men som tidsfordriv på et venteværelse er den vellykket. Jeg håber man fornemmer dybden i rommet  ... damen på bænken overfor, og en gang længere væk ... helt til venstre en dør med et stort “et tal“.  At der er ovenlys har jeg forsøgt at vise ved at undlade farvelægning på oversiden af ben, arm mm. Med til historien hører jo også at jeg synes det er morsomt at tegne motiver som jeg ved pludselig kan forsvinde. Og så er det jo også spændende om personen på skitsen opdager at vedkommende er udvalgt til at blive fokuspunkt i dagens skitse ..... tak tid dig som som har læst med helt her ned på bunden af siden.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar